Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Покрашинская А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Кошак Ж. В. 
Повышение пищевой ценности макаронных изделий с помощью порошков плодов и ягод [Електронний ресурс] / Ж. В. Кошак, А. В. Покрашинская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 179-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 816.562 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Покрашинская А. В. 
Влияние пищевого порошка из плодов красной рябины на количество и качество клейковины в хлебопекарной и макаронной муке [Електронний ресурс] / А. В. Покрашинская, Ж. В. Кошак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__36
Попередній перегляд:   Завантажити - 1 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського